LA DONNA

✅ DESIGN: SEMI INSTANT SHAWL DGN INNER MATERIAL SAMA

Senang nak digayakan dan ada inner yang dh boleh cover leher anda siap-siap. MANA NAK CARI KAN SHAWL ADA INNER YANG AURAT FRIENDLY HEHE

✅ CUTTING TUDUNG
Design shawl Laa Donna ni memang dan kemas dan ngam di bahagian bahu anda jadi dan tak perlu nak berpin-pin di pagi raya hehe memang super jimat sebab dah tak perlu pening-pening nak beli pin dan masalah pin hilang kini sudah tiada .

✅ 17 WARNA PILIHAN
Terdapat 17 warna pilihan yang akan buat korang semua rambang mata dan memudahkan korang untuk padankan dengan baju raya korang.

✅ SIZE : FREE SIZE FIT TO L

✅ MATERIAL TUDUNG
Menggunakan material yg berkualiti tinggi yaitu :ITALIAN CHIFFON GEORGETTE, yg ringan tak berkedut dan sesuai untuk korang yg pakai nak kemas sampai petang raya tanpa berkedut atau berserabut. Stay je cantik sampai petang

✅ AKSESEORI
Susunan bunga 3D yang SUPER DUPER CANTIK dan dipercantikkan lagi dengan PREMIUM HOT FIX DIAMOND YANG EXCLUSIVE

Showing all 5 results

Showing all 5 results